OLEMME TÄYSIN RAKASTUMASSA PUMPKIN SPICE HIUSVÄRIIN

Lankea syksyn kuumimpaan trendiin: tymäkkään pumpkin spice hiusväriin. Wella Professionals kertoo sinulle vinkit täydellisen sävyn löytämiseen…

Pumpkin spice trendi on saavuttanut ihan kaikki, sileästä kiharaan ja brunetista blondiin, syleilemään kultaisen punaisia hiusvärejä, joita täydentävät imartelevat kastanjan ja kuparin vivahteet. On helppo ihastua näihin lämpimiin, talveen sopiviin sävyihin, mutta miten saat aikaan kaikkein imartelevimman lopputuloksen? Jatka lukemalla nämä neljä vinkkiä, jotka auttavat sinua juuri oikean sävyn valinnassa…

 

  1. VALITSE KURPITSAN SÄVY

Pumpkin spice käsittää laajan sävyjen skaalan, kastanjan punaisista hienostuneen lämpimiin kuparinsävyihin, jotka antavat sinulle paljon mahdollisuuksia kun etsit tietylle ihonvärille sopivaa sävyä. Voit hieman virittää punaisen ja kuparin sävyjä räätälöidyiksi sävyiksi jotka korostavat ihoa, kaartaen voimakkaampaan sävyyn jos iho on vaalea, ja valiten lämpimimämpiä kultaisia häivähdyksiä tummemmalle ja medium iholle. Asiantuntijan vinkki – lisää mukaan häivähdys mahonkia antaaksesi lookille uudenlaisen twistin ja persoonallisen viimeistelyn.

@hair_by_charlotte

  1. KOROSTA HIUSTEN VIVAHTEITA

Ihonvärin lisäksi, on oleellista että pumpkin spice sävy toimii myös suhteessa pohjalla olevaan hiusväriin. Haluat että lopullinen look on monisävyinen ja sulautuu saumattomasti. Voit tasapainottaa vaaleita kiehkuroita ruusun kuparisilla tehosteilla, vaaleita ja keskiruskeita tai punaisia hiuksia kultaisen kuparisilla vivahteilla, ja tummia kiehkuroita kastanjanruskealla sipaisulla joka kimaltaa valon alla.

 

  1. KÄYTÄ Ombre VIIMEISTELYÄ

Tämä ei ole mikään huomaamaton muutos, joten ombre-viimeistelyn valitseminen voi tehdä lookista luonnollisemman näköisen. Yksinkertaistettuna säilytä tyvi tummempana, lisää vaaleampaa kuparia tai oranssin sävyjä keskipituuksiin, jotka sulautuvat kauniisti yhteen. Kietomalla mukaan kahta tai kolmea sävyä saat aikaan haluamasi monisävyisen efektin, hienovaraisempaan lopputulokseen valitse lopputulos, joka tähtää enintään kahta astetta vaaleammaksi kuin pohjalla oleva väri.

@kai_sohn

  1. HOIDA HIUSVÄRIÄ

Pidä kuparit elinvoimaisina ja oranssit kirkaana asianmukaisella värin jälkihoidolla. Suoristus- ja lämpömuotoilua tulee välttää tai valita käytettävät välineet huolellisesti, sillä ilman laadukaita lämpömuotoilutuotteita voit haalistaa väriä. Hiuksia pestäessä, käytä esimerkiksi sopivia Invigo Color Brilliance tai System Professional Color Save –tuotteita, jotka ylläpitävät tymäkän pumpkin spice värisi kirkkaana pitkään.